Zalabányi Krisztina vagyok, a Hogyerzedmagad.hu alapítója.

Menedzserként és Employer Branding szakemberként 2016 óta kutatom az emberi motiváció mozgatórugóit, de ez irányú érdeklődésem már jóval korábbra nyúlik vissza.

15 éves koromban elindultam egy úton, amelyen azóta is haladok tovább és bízom benne, hogy egészen életem végéig a mindennapjaim része lesz. Ez az út a saját lelkem és más emberek lelkének, gondolatvilágának megismerése, amely számomra lenyűgöző mélységekkel, magasságokkal és kiterjedéssel bír. Bár nem lettem pszichológus, inkább menedzseri pályát választottam, mégis elmondható rólam, hogy eddigi életem során számos olyan élethelyzettel találkoztam, amellyel nehéz volt egyedül megbirkóznom, de végül sikerült.

Utólag visszagondolva már nem bánom, hogy időnként ilyen helyzetekbe kerültem, mert éppen ezek az élmények erősítettek meg és hoztak közel önmagamhoz. A hozzám hasonló emberekkel való együttérzés hívta életre a Hogy érzed magad.hu ötletét is.

Célom, hogy a projekt keretén belül széles körű célközönség számára kínáljunk egyénre szabott változtatási lehetőségeket szakértők és mentorok bevonásával annak érdekében, hogy ügyfeleink magabiztosabbak legyenek, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet éljenek.

További célom annak megszervezése és támogatása, hogy ügyfeleim, partnereim és mentoraim erős közösséget alkotva, életmódszerűen és hosszú távon támogassák egymást az életükben bekövetkező változások alkalmával, haladva az egyéni és a közösségbeli szerepeik fejlődésének útján.

Blogomon és mentorként a gondolataimat eddigi munkahelyeimen szerzett több, mint 10 éves vezetői tapasztalatomra, saját HR témájú kutatásaimra és több, mint 20 éves önismereti munkámra támaszkodva osztom meg veletek. Bízom benne, hogy az általam és a szakértők által megosztott tartalmak hozzásegítenek Benneteket ahhoz, hogy ne csupán az életetekben jelen lévő kihívásokat oldjátok meg sikeresen, hanem képesek legyetek a helyzet adta fejlődési lehetőséggel élve önmagatok kibontakoztatására is.

Szeretettel várom a megkeresésed és sok sikert kívánok a céljaid eléréséhez!

Elérhetőségeimet a Kapcsolat menüben találod.