A Hogyerzedmagad.hu Mentor Programjának lényege, hogy előre megadott témakörök szerint választhatsz magad mellé egy mentort, aki hard skilljeinek (munkatapasztalatainak, végzettségeinek) vagy soft skilljeinek (szociális, interperszonális képességeinek) köszönhetően szakértője az adott témának.

Mentorod a teljes hónap során munkanapokon munkaidőben (9-17 óra között), előre megbeszélt időpontokban, alkalmanként 30 percben és összesen (havonta) 300 percben a rendelkezésedre áll (ez 10 alkalmat jelent), és rövid online konzultációk alkalmával segít Téged egy előre megbeszélt cél elérésében, probléma megoldásában.

Ezzel a módszerrel elfogadó, biztonságos térben kibontakoztathatod Önmagad és előre rögzített terv szerint, lépésről lépésre haladhatsz a célod felé, segítőd támogatása mellett. Két online konzultáció között e-mailben teheted fel kérdéseidet, amelyekre mentorod a következő alkalomra tematikusan készül majd válaszokkal.

Mindezek mellett más szakértők támogatását is igénybe veheted, amennyiben szükségesnek érzed. Ezekre mentorod tehet javaslatot, és teljes mértékben a Te döntésed, hogy élsz-e vele vagy sem. Ezen szakértők segítsége a mentor programon felül igényelhető, azzal mégis teljes együttműködésben történik. A további szakértői alkalmak díját a mentor program árszabása nem tartalmazza, így külön fizetendő.

Mentoraink listáját az alábbiakban tekintheted meg.

Témák:

Emberi kapcsolatok
Asszertív kommunikáció
Önmagaddal való kapcsolat fejlesztése
Párkapcsolati problémák
Munkahelyváltás
Hatékony vezetés, vezetői szerep

Részvétel a Mentor Programban

A Mentor Programban való részvétel menete a következő:

 1. Kiválasztasz egy olyan témát az életedben, amelyben úgy gondolod, szívesen igénybe vennél segítséget. Fogalmazd meg magadban a problémafelvetést a lehető legkonkrétabban 2-3 mondatban és írd le.
 2. Fusd végig Mentoraink névsorát és a hozzájuk tartozó témaköröket, majd válaszd ki a témádhoz leginkább illő Mentort. Mentoraink mindannyian kedves, megértő és türelmes emberek sok-sok empátiával, így bárkit is választasz, nem fogsz csalódni!
 3. Küldj egy e-mailt az alábbi adatokkal az info [kukac] hogyerzedmagad.hu e-mail címre, Mentor Program tárggyal.
  Név:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Probléma felvetés rövid megfogalmazása (2-3 mondatban):
  Elérni kívánt cél megfogalmazása (lehetőleg 1 mondatban):
  Választott Mentor neve:
 4. Várj a válasz e-mail megérkezéséig (legfeljebb 2 munkanap), amelyben megerősítjük, hogy az általad javasolt téma feldolgozható a Mentor Program keretein belül és visszajelzünk azzal kapcsolatban is, hogy az általad kiválasztott Mentorunk vállalja-e a mentorálásodat. (Ha a választott Mentor bármilyen okból nem tud vállalni, lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk, hogy a számodra legmegfelelőbb másik Mentort javasoljunk.)
 5. Amennyiben mindent rendben találtunk és úgy döntesz, hogy az előre egyeztetett feltételekkel szeretnél belevágni a programba, akkor biztosítunk számodra egy ingyenes konzultációs alkalmat a Mentoroddal, amikor eldöntheted, hogy szeretnél-e belevágni a programba. Pozitív válasz esetén elküldjük a Mentor Program havidíjának kifizetéséhez szükséges számlát. A számla kifizetésére 3 munkanap áll a rendelkezésedre.
 6. A Mentor Program legkésőbb a havidíj kifizetését követő 5. munkanapon kezdődik és az első mentorálással töltött naptól számítva 30 napon keresztül tart.
 7. A Mentor Program 30. napján előre egyeztetett időpontban a Mentor és a Mentorált személy között megtartásra kerül az ún. Visszatekintő vagy Záró konzultáció, melynek során egyeztetik a hónap során elért eredményeket, valamint megegyeznek a program lezárásában vagy a folytatáshoz szükséges lépésekben.