Bene-Kis Alexandra vagyok, közgazdász és cukrász, három kislánnyal és nem mellesleg óriási szenvedéllyel megáldva a sütés-főzés iránt. Én vagyok az az anyuka, aki mindig étellel „simogat”, és önként jelentkezik, ha sütit kell vinni valahova…

Évekig nyaggatott a család és a barátok, hogy miért nem ilyen irányba terelem a karrierem a multi helyett és szerencsére úgy érzem, hogy a Mandula Műhellyel megtaláltam azt, amit igazán szeretek csinálni.

De mi az a Mandula Műhely..?

Pontosan tudom, hogy a mai rohanó életmód mellett milyen nehéz időt szakítani a főzésre/sütésre, hát még, ha az ember nem csak össze akar csapni valamit, hanem jó szívvel szeretné tálalni. Mindezt nem a hagyományos, számomra személytelen főzőiskola mintájára álmodtam meg, hanem egy kis csoportos (maximum 4-5 fős), családias légkör keretében. Ez számomra hobbi és kikapcsolódás egyben, talán ezért is van sok visszatérő „Mandula tanonc”.

Ami miatt viszont különlegesnek is mondhatom a kis szerelem vállalkozásomat, az a gyermekfelügyelettel egybekötött főzős workshop, elsősorban, de nem kizárólag kisgyermekes szülőkre gondolva. Itt lehetősége van a jelentkezőknek arra, hogy otthonról kiszakadva, jó társaságban, nyugodt körülmények között készítsenek el egy háromfogásos ebédet akár 4 főre, miközben egy bébiszitter a gyermekükkel foglalkozik. Ebéd kész van, Anya is jól érzi magát… Mi kellhet még?

Honlapomat és workshopjaimat itt tekintheted meg: https://www.mandulamuhely.com/