Kovács Krisztina vagyok, tinédzser korom óta nagyon érdekel az asztrológia, már akkor is kíváncsi voltam, mit üzennek a csillagok. Olyan misztikus volt este elrévedni a csillagos égboltban, végtelen nyugalmat árasztott. Életem során, sok kihívásban volt részem, ezért elkezdtem keresni a válaszokat, vajon miért történnek velem bizonyos dolgok. Így kerültem kapcsolatba a karmaasztrológiával. Az első konzultáció nagy felismeréseket hozott, és máshogy tekintettem a korábban megtörtént életeseményekre, mintha a mozaik kezdett volna összeállni.

Az önismeret útján is sokat segített, ahogy tudatosodtak bennem a dolgok, olyan hatással volt rám, ahogy rájöttem összefüggésekre, hogy úgy éreztem, szeretném elmélyíteni a tudásom, és így segíteni másoknak.
Tanulmányaim során egyre jobban megértettem a lélek útját, fejlődését, mit miért vállal az egyén, milyen képességekkel érkezett, hogy beteljesítse életfeladatát. Azt gondolom, ha megismerjük, és megértjük lelkünk útját, könnyebben meg tudunk birkózni az előttünk álló feladatokkal, ami segíti a fejlődésünket, és végül rátalálunk belső békénkre.
2018 óta támogatom a hozzám fordulókat, azóta is folyamatosan mélyítem a tudásom.

2016-ban kezdtem el intuitívan festeni. Már kislány koromban is felfigyeltek a rajzaimra az iskolában, de akkoriban még nem volt annyi lehetőség a továbbképzésre, külön tanfolyamokra. Így sokáig váratott magára, hogy ilyen formában is kibontakozzak.
Festményeim egy varázslatos, színes világba vezetnek, ahol különböző érzelmi minőségekkel találkozhatunk, sőt elkalauzolhatnak az univerzum különböző dimenzióiba. Hiszem, hogy minden kép leginkább azt szólítja meg, akinek valójában készült.

A karmaasztrológia mellett gyógyító és meditációs technikákat is tanultam (Meditációban való belső megvilágosodás I.-II), amelyeket intuitíven alkalmazok.
Több éve vagyok az Arkane Arts aktív tanulója és gyakorlója, ami jelenleg is segít a folyamatos önismereti fejlődésben. Ezeket a technikákat beépítem tematikus kreatív alkotó köreimbe, így másoknak is sokat tudok segíteni a fejlődésben. Az Arkane Artsszal a következő témakörökbe kaptam betekintést, a teljesség igénye nélkül: energetikai anatómia, tudati struktúra, a létsíkok rendszere, Arkangyalok, az őselemek, alkímiai- és szimbólumrendszerek, a csakrarendszer oldása, nyitása, aktiválása, előző életek feltérképezése, oldása és kamatoztatása, karma törvények, a spirituális érzékelés és képességek fejlesztése.

Érdeklődésem a Csillagnemzetségek tanítására is kiterjedt, amely szintén nagy hatással volt rám, mennyire nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Néhány éve csatlakoztam Gaia Lányaihoz, az Ősanya által létrehozott zárt női körhöz, akikkel együtt bejártuk a kelta évkört. A folyamat során még közelebb kerültem a bennem élő természetasszonyhoz. Tisztelem a természetet, erős kapcsolatom van az állatokkal.

2017-től újabb kihívások vártak rám, elég mozgalmas volt az életem, beültem a csónakba, és mentem, amerre vitt. Ez nem volt mindig könnyű, sőt néha kifejezetten nehéz volt. Az úton szerzett tapasztalataimat szívesen osztom meg a hozzám fordulókkal, ami azt gondolom, sokszor segíthet azoknak, akik hasonló élethelyzetben vannak.

2022-ben elmerültem a színterápia rejtelmeiben, amely arra ösztönzött, hogy elindítsam az Asztro Varázslatot, ahol összekapcsolom az asztrológiát a festéssel. Személyre szóló festményeket készítek az egyén asztrológiai képletét is figyelembe véve. Intuitívan festek, így előfordul, hogy a festményben feltűnnek olyan szimbólumok, amelyek segítik az egyén életútját.

Elindítottam kreatív tematikus alkotó köreimet is és személyiségfejlesztő csapatépítő foglalkozásaimat.

Jelenleg az Omniverzum Szabadegyetem diákja vagyok, ahol a maja asztrológus képzés keretében pszichológiát, filozófiát és kreatív önismeretet is tanulok.

Hálás vagyok a tanítóimnak minden területen (asztrológia, festészet, spirituális tanulmányok), hogy bíztattak, támogattak. Sokat köszönhetek gyógyítóimnak is, akikkel oldottuk az elakadásokat, mintákat.

Célom, hogy minél többen emlékezzenek az ősi bölcsességre, a tudatos, harmonikus, szeretetteljes jelenlétre, ami mindenkiben ott él, és mihamarabb rátaláljanak az útjukra, belső békéjükre. Szeretném megmutatni, hogy a kreatív foglalkozások által mennyit tudunk tenni önmagunkért, és személyiségünk fejlődéséért.

Elérhetőségeim: