Lélektől lélekig…

Tóth Árpád verseit mindig is imádtam, azonban a Lélektől lélekig cím itt most kicsit más kontextusban jelenik meg. Azt hivatott átadni, hogy az itt szereplő felvételek és interjúk mindegyike olyan őszinte megnyilvánulásokat tartalmaz, amelyekben minden szó szívből jön. Ahol amellett, hogy jó hangulatú baráti beszélgetésekben újra és újra szárnyra kap az interjúztató és az interjúalany legjobb, legbelsőbb énje, szakmailag is a lehető legtöbbet hozzuk ki az adott témából.

A tartalmak összeállítása során olyan élethelyzeteket, érzéseket és megoldandó kérdéseket szedtem össze számotokra, amelyek a legtöbb ember életében valamilyen formában felmerülnek és kisebb-nagyobb fejlődési mérföldkövek elé állítanak bennünket. Ezeknek a kérdéseknek az áttekintéséhez igyekeztem a lehető legjobb, leghitelesebb szakértőket felkeresni, akiket én magam is jó szívvel ajánlanék az ismerőseim, barátaim vagy akár saját magam számára.

Amennyiben szeretnél velük személyesen is konzultálni, erre lehetőséget biztosítunk online vagy személyes eseményeinken, de természetesen felveheted velük privátban is a kapcsolatot. Elérhetőségeiket a Szakértőink menüben találod meg.

Érzelmi percek

Lelki egészség