Füzes Balázs vagyok, alkimista. Ez az én meghatározásom szerint „spirituális tudóst” jelent.

Jó érzéssel tölt el, ha segíthetek embereknek. Főleg azoknak szeretek segíteni, akik hajlandóak és akarnak önmagukon is segíteni, mert a helyzet az ellenkező esetben szélmalomharc.

13 éve kezdtem el spirituális magasiskolát tanulni, és fejleszteni a saját lényemet.

Azok számára, akik szeretnének beszélgetni velem vagy problémával hozzám fordulni, ez az évtizednyi tapasztalat a legértékesebb. Ez idő alatt folyamatosan figyeltem saját magam és mások fejlődését, buktatókat, kemény leckéket, karmikus összefüggéseket, univerzális törvényeket, „a test, az érzelmi test, és a gondolatok gyógyításának művészetét”.

Olyan energetikai módszereket tanultam, amivel nagyon sok emberi problémát meg lehet oldani, és egy jóval minőségibb, boldogabb életet lehet létre hívni. Az ember fény szülte szellem, létezésének örömtelisége és méltóságteljessége született joga.

Ám természetesen ehhez erőbefektetés szükséges.

Főbb szakterületeim:

– Tértisztítás, negatív lények eltávoltítása, bolyongó lelkek fénybe küldése.

– Tarot. Élethelyzetek elemzése az emberiséget Angyali oldalról támogató szupertudatok segítségével. (Ha elakadtál az életedben, és nem tudod a kiutat… Ha munkahelyi, családi problémák nyomasztanak… Ha érzelmeid és gondolataid miatt fájdalmat élsz meg… Ha szeretnéd tisztábban teremteni anyagi jólétedet… és hasonló esetekben tudok segíteni.)

– Tanítás. Nagyon fontos számomra, hogy egy kicsit mindig tanítsak. A mai ember instant megoldásokat szeretne a problémáira. Ám ez nem helyes. A gyógyulás akkor lesz teljes, ha elsajátítjuk saját magunk meggyógyításának művészetét.

– Arkane Arts és az Anasztázia filozófia tanítása akár csoportos workshopok szintjén is. Előbbi az angyaloktól kapott alkímiai tudás, utóbbi a védikus bölcsességek és a természet erőinek szeretet-tudománya.

Elérhetőségeim:

Facebook
info@welovealchemy.com