Gyerekkorom óta a holisztikus szemléletet kerestem mindenben, bár ez a szó akkor még nem szerepelt a szótáramban, a jelenség maga viszont igen. Érdekeltek a minket körülvevő mindennapi dolgok különleges hatásai (pl. színek, ásványok), a személyiségtípusok, az emberek, a megküzdési stratégiák sokfélesége, a különféle „eszközök” támogatást nyújtó használata, legyen az sport, kirándulás, rajzolás, írás, olvasás, asztrológia, kártyavetés vagy ima.

Aktívan több, mint 10 éve foglalkozom önismerettel, amikor életem egy új szakaszában egy gyerekként alkalmazott megküzdési stratégia (struccpolitika, más néven lélekrész lehasítás) már nem volt életképes, illetve ami addig segített, később már nemcsak korlátozott, hanem rombolt is volna az új élethelyzetben. Az önmagam életében fellelt lelki blokkok oldásával és saját magam változását látva vált hivatásommá, hogy más embereket is hozzá tudjak segíteni ahhoz a változáshoz, amit én a sajátomban megéltem, és amiről pontosan tudom ezáltal, hogy nem lehetetlen!

Ahhoz tudom hozzásegíteni a hozzám fordulókat, hogy az életük harmonikusabb, békésebb és őszintébb legyen. Ha az életükben felmerül valami nehézség, akkor azzal merjenek őszintén szembenézni, hiszen a rálátással máris csökkenni tud a félelem, és elindul a megkönnyebbülés.

Jelenleg elsődleges eszközömnek a Metamorf energiakezelést tekintem, ami abban segít, hogy a nehézségeket, blokkokat – amik jöhetnek előző életekből, transzgenerációs úton vagy a jelen élet traumáiból – oldjuk, és a hozzájuk kapcsolódó negatív érzéseket elengedjük. Mindezt úgy tesszük, hogy a meditatív állapotban végzett folyamatban a tudatalatti dolgozik, így a tudatnak nem is kell feltétlenül az elengedett nehézségekkel szembesülni. Személyre szabott, intuitív meditációval kezdve, az adott problémára választott illóolajok aromaterápiás hatásának támogatásával zajlik az energiakezelés. A talpakat, a kezeket és a fej, az arc bizonyos pontjait érintve indul meg a múlt terheinek letétele.

Ha úgy érzed, elakadtál egy adott életterületen, és szimpatikus számodra az általam kínált módszer, várlak szeretettel!

Elérhetőségeim:

email: czekabb@gmail.com