Bojti Andrea, klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus vagyok, 2011 óta a gyermekpszichológus BLOG szerzője. 

Több mint 10 éves gyermekkórházi munkámban és magánpraxisomban többszáz családnak segítettem már gyermeknevelési kérdésekben. 

Pontosan látom, milyen sok bizonytalansággal küzdenek a szülők, ha gyermeknevelésről vagy gyermekük pszichés problémájáról van szó.

Két kisgyermek édesanyjaként magam is megélem a gyermeknevelés olykor hatalmas kihívásait. A szülőséggel járó felelősséget.

Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz személyesen gyermekpszichológiai segítséget kapni, illetve hiteles információkat szerezni a gyermeknevelés útvesztőjében.

Szülőként magam is sokszor alkalmazom szakmai tudásomat két gyermekünk nevelése során. Azonban fontosnak tartom, hogy az ösztöneinkre is hallgassunk! Számomra a rugalmas gyermeknevelés nagy magabiztosságot jelent!  

Rendszeresen találkozhatsz velem a médiában is. Legtöbbször az RTL Klub műsoraiba (Reggeli, Fókusz és a Híradó) hívnak szakértőként, de voltam már a Ridikül és a Családbarát vendége is. Írtam szakmai cikkeket a Nők Lapja Psziché és a HVG Pszichológia Extra magazinokba, hogy csak a fontosabb megjelenéseket említsem.

Közösségi oldalaimon, a Facebookon és az Instagramon összesen közel 70 ezren követnek.

Elérhetőségeim:

Facebook
Instagram
Weboldal