Zalabányi Krisztina vagyok, a Hogyerzedmagad.hu alapítója.

Eredetileg gazdaságinformatikusként végeztem 2011-ben, majd több multinacionális vállalatnál, illetve egyéni vállalkozóként dolgoztam különféle területeken, nagyrészt (projekt)menedzseri pozíciókban vagy menedzseri feladatokkal.

Munka mellett néhány év elteltével újra visszaültem az iskolapadba és folytattam egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem MBA szakán. Menedzserként és a magánéletemben egyaránt rendkívüli jelentőséget tulajdonítok az emberi tényezőnek: az egyén fizikai és lelki kiegyensúlyozottságának, az emberi bánásmódnak, az empátiának, az egymás felé tanúsított rugalmasságnak, megértésnek, valamint a minket körülvevő fizikai és társas környezetnek.

Mindig is érdekelt az emberi viselkedés, a társas kapcsolatok, a közösségek. MBA tanulmányaim során is az ezzel kapcsolatos tárgyakra fordítottam kiemelt figyelmet. Diplomamunkámat a kreatív munkahelyi környezet motivációra és kommunikációra gyakorolt hatásairól írtam.

Honlapomon az általam megismert tágabb környezetből emelem ki azokat a személyeket és vállalatokat, akik nem csak termékeik, szolgáltatásaik célját és minőségét illetően, hanem emberségből is kiválóan vizsgáztak. Kedvesek, segítőkészek és a pontos, megbízható munka mellett képesek hosszabb távon, magasabb rendű célokban gondolkodni: hozzásegíteni a változtatásra kész egyént a testi-lelki egyensúly eléréséhez.

Cikkeimmel, rendezvényeimmel és tevékenységemmel az ő sikereikért dolgozom minden nap. Széles körű tapasztalatokkal, interjúkkal és kutatásokkal szeretném alátámasztani, hogy a személyes és karriercélok sikeres eléréséhez, valamint a stresszes mindennapok hatékony kezeléséhez jelentős mértékben hozzájárul a saját testi-lelki egyensúlyunk, stabilitásunk, valamint a bizalomra és egymás iránti elfogadásra épülő üzleti/személyes kapcsolataink is.

Célom, hogy az egyének egészséges és kiegyensúlyozott életére épülő munkahelyi/üzleti és társas kapcsolatok fejlesztése, valamint közösségek szervezése által boldogabb és élhetőbb világot biztosíthassunk közösen a jelen és a jövő nemzedékei számára. Segítsük olyan személyek és cégek előre jutását, akik igazán megérdemlik azt!

Amennyiben egyetértesz a tevékenységemmel és Te is hasonló értékek betartása mellett dolgozol, kérlek, keress meg a lenti elérhetőségeimen és vegyük fel a kapcsolatot egymással.

Várom megkeresésed akkor is, ha igénybe vennéd szolgáltatásaimat vagy kérdésed merült fel a holnapon található témákkal kapcsolatban.

Köszönöm!